Asiatisk svine-taco
Puffet asiatisk svine-taco med ananas og peanøtter
Ingredienser
- 8 puffede tortillalefser
- 400g strimler svinekjøtt
- 1/2 dl asian 5-spice glaze
- 1/2 ananas
- 1/2 chili rød uten frø
- 4 ss gorvhakkede peanøtter
- 1 liten bunt grovhakket koriander
- 1 lime i båter
Fremgangsmåte
Friter lefsene og legg dem bøyd som halv- ma°ner over pa° papir for at de skal renne
av seg. Serveres umiddelbart. Ferdigkjøpte lefser kan ogsa° friteres til de puffer opp litt.
Stek svinekjøttet ferdig i en panne med litt matolje. Tilsett asian 5-spice glaze og smak til med salt og pepper.
Del ananas i sma° terninger og bland med finkuttet chili. Legg ananassalaten nederst i den sprø lefsen, topp med kjøtt, grovhakkede peanøtter og koriander. Server med ba°ter av lime.