Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Sekiryu – Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet

Sekiryu – Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet

På jakt etter nye kjøkkenkniver, da trenger du ikke lete lenger. Oppdag Sekiryu – et merke som virkelig setter en ny standard!

La oss ta en nærmere titt på hvorfor dette er knivene du kommer til å elske, og hva som gjør at disse knivene ikke bare er en standard kjøkkenkniv.

Arven fra samurariene

Produsert i hjertet av Japan, representerer disse knivene mer en bare ett verktøy til kjøkkenet. De er et resultat av århundrelang tradisjon og ekspertise. For selv om knivene lanseres nå, er dette ikke en nykommer i knivverden. Knivene kommer fra byen Seki, som i over 700 år har vært Japans episenter for sverdproduksjon. Det er her verdens mest presise og hardføre kniver kommer fra.

Selskapet bak knivene, Ohzawa Swords, har drevet med sverdproduksjon siden 1974. Allerede i 1990 lanserte de Sekiryu som en knivprodusent. Med teknikker som er brukt til å lage samuraisverd, er knivene bygget for å levere ytelse på toppnivå. Det skal du merke fra øyeblikket du plukker opp en Sekiryu-kniv. Her får du en kombinasjon av presisjon, styrke og estetikk. 

Håndslipt og skarpere enn du aner

La oss ta en titt på håndverket bak knivene. Sekiryu-knivene produseres ved å varme opp stål til 1050°C, for så å avkjøle det til minus 70°C. Dette gir bladet en styrke og holdbarhet få andre kniver har. Bølgemønsteret du ser på kniven er kjent som «Hamon». Dette er inspirert av tradisjonelle japanske sverd, og tilfører knivene en estetisk dimensjon som skiller dem fra mengden. Hver kniv er håndslipt og produsert for hånd. Dette med fokus på skarphet og balanse, faktisk så skapt at man kutter gjennom ingrediensene med kirurgisk nøyaktighet. 

3 ulike serier – noe for enhver

Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne riktig kniv. Derfor kommer også Sekiryu i 3 forskjellige serier, slik at vi har noe for alle.



Sekiryu Master

 


Sekiryu Wood 

 

Sekiryu Damask

 


Vedlikehold av knivene

Å ta vare på knivene fra Sekiryu er det viktigste du gjør. Med riktig vedlikehold vil knivene vare i mange år. Klikk deg inn her for å lære om vedlikehold og sliping av knivene.

Hvorfor velge Sekiryu?

Dette er mer en bare kjøkkenkniver. Her får du kjøpt japansk tradisjon, kvalitet og håndverk. Hver enkelt kniv er desginet for å gi deg den beste matlagingsopplevelsen – enten du er profesjonell eller en entusiastisk hjemmekokk. Dette er et naturlig valg til deg som verdsetter kvalitet, og ønsker å ha kniver som varer i mange år. Disse knivene vil være med deg gjennom både små og store matopplevelser, og tar på den måten kjøkkenet ditt til nye høyder.

 

 

Tilbake
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.