Le Creuset
Signature pastatallerken 22 cm white
- Høy kvalitet
- Denne skålen er perfekt til en deilig porsjon pasta
- De buede sidene gjør den både fin å se på og lett å spise fra
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
289,-
Beskrivelse
Signature pastatallerken 22 cm white, fra Le Creuset. Spagetti. Penne. Eller til og med conchiglie. Denne skålen er perfekt til en deilig porsjon pasta. Men hvorfor gi oss der? Den passer også til risotto, gryteretter og mye mer. De buede sidene gjør den både fin å se på og lett å spise fra. Og kanten har selvfølgelig vårt signaturdesign med tre striper.Kombiner den med andre tallerkener fra Le Creuset for å lage en imponerende bordoppsett som vil glede både venner og familie, enten det er en intim middag eller en stor festmåltid. Pastatallerkenen tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, ovn og frys, og tåler temperaturer fra -23°C til 260°C.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 613869
- EAN:
- 843251161157
- Artikkelnummer:
- 70102220107080
- Merke:
- Le Creuset
- Serie:
- Signature
- Kategori:
- Pastatallerkener
- Opprinnelsesland:
- Thailand
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 4,3 cm
- Bredde:
- 21,7 cm
- Lengde:
- 21,7 cm
- Vekt:
- 630 g
Design og materiale
- Farge:
- Hvit
- Materiale:
- Steintøy
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Tåler microovn:
- Ja
- Kan fryses:
- Ja
- Varmebestandig:
- Ja
- Temperaturområde:
- -23? til 260?
- Vedlikehold:
- Før du bruker produktet - Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.) Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig. Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting. Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet. Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen. Før du spiser maten må du passe på at den er gjennomvarm. Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C (dvs. 400 °F) hvis du skal varme et fat som har romtemperatur. Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først. Rengjøring - Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det. Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig. Vask og tørk for hånd. Eller sett stentøyet i oppvaskmaskinen for en full syklus.