Le Creuset
Signature dyp tallerken 16 cm white
- Høy kvalitet
- Frokostblanding. Grøt. Eller suppe. Suppeskålen vår i stentøy er perfekt til det meste
- Håndlaget av spesialleire og herdet på høyest mulig varme for å gjøre den sterk og varig
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
215,-
Beskrivelse
Signature dyp tallerken 16 cm white, fra Le Creuset. Frokostblanding. Grøt. Eller suppe. Suppeskålen vår i stentøy er perfekt til det meste. Den forener stil og funksjon og har det ikoniske designet vårt med tre ringer på kanten. Håndlaget av spesialleire og herdet på høyest mulig varme for å gjøre den sterk og varig.Skålen tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og kjøleskap og fryser. Kan håndtere fra -23 ? til 260 ?.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 613870
- EAN:
- 843251176045
- Artikkelnummer:
- 70117160107080
- Merke:
- Le Creuset
- Serie:
- Signature
- Kategori:
- Dype tallerkener
- Opprinnelsesland:
- Thailand
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 18,4 cm
- Bredde:
- 19,2 cm
- Lengde:
- 19,2 cm
- Vekt:
- 440 g
Design og materiale
- Farge:
- Hvit
- Materiale:
- Steintøy
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Kan fryses:
- Ja
- Temperaturområde:
- -23? til 260?
- Vedlikehold:
- Før du bruker produktet - Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.) Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig. Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting. Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet. Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen. Før du spiser maten må du passe på at den er gjennomvarm. Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C (dvs. 400 °F) hvis du skal varme et fat som har romtemperatur. Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først. Rengjøring - Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det. Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig. Vask og tørk for hånd. Eller sett stentøyet i oppvaskmaskinen for en full syklus.