Global
Classic ostekniv GS-10 14 cm
- Hullene i knivbladet gjør at du kan skjære myke oster uten at de kleber seg til kniven
- Unikt design og en ekstremt skarp kant
- Til hjelp når du skjærer harde oster
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
1 219,-
Beskrivelse
GS-10 Classic ostekniv 14 cm fra Global.Med Globals ostekniv håndterer du alle typer dessertost. Hullene i knivbladet gjør at du kan skjære myke oster uten at de kleber seg til kniven. Samtidig er tanningen til hjelp når du skjærer harde oster. Kniven har også en todelt spiss, noe som er svært nyttig når du skal flytte ostebitene fra serveringsfatet til tallerkenen.
RENGJØRING
Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen - verken kniven eller maskinen har godt av det. Oppvaskmaskinen kan bli skadet, og vaskemiddelet kan forårsake rust på kniven.
UNDERLAG
Bruk et underlag som er skånsom mot kniven, f.eks. Globals skjærebrett laget av tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at flaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, kan kniven bli skadet.
SLITASJE
Prøv å unngå og bruke kniveggen unødvendig. Bruk baksiden av kniven når du skraper skjærebrettet rent, så eggen ikke blir sløv. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.
OPPBEVARING
Globalkniver skal ikke ligge og gni mot hverandre i bestikkskuffen. Det er best å beskytte dem i et kniv etui, en knivblokk eller på en knivmagnet. Hvis du bruker en magnetlist, bør du legge kniven på magneten med ryggen først for å unngå skade.
VEDLIKEHOLD
For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom. Hold Global-kniven skarp ved å bruke en slipestav eller en knivsliper en eller to ganger i måneden. Hvis kniven ikke blir skarp nok med en slipestaveller knivsliper, er det nødvendig å slipe kniven på nytt. Du kan velge å gjøre det selv eller ta med kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver må ha en vinkel på 10-15 grader.
Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så sna
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 15218
- EAN:
- 4943691610485
- Artikkelnummer:
- GS-10
- Merke:
- Global
- Serie:
- Classic
- Kategori:
- Ostekniver
- Opprinnelsesland:
- Japan
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 14 cm
- Vekt:
- 0.1 g
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Vedlikehold:
- Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen. For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom.