Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

En syrlig påskefristelse

Hva med å lage en påskegul Lemon Curd?


Ingredienser

  • 2 egg, pluss 2 eggeplommer
  • 165 g sukker
  • 80 g smeltet og avkjølt, usaltet smør
  • Skall og saft fra 2 økologiske sitroner

Fremgangsmåte

I påsken er det lov til å kose seg litt ekstra, og ingenting er bedre enn å lage deilige fristelser på kjøkkenet! Dette er også en perfekt vertinnegave, eller ypperlig når du skal servere noe søtt og syrlig til kaffen. Lemon Curd passer ekstra godt til nybakte scones, eller sprø, søte kjeks.

Pisk egg, eggeplommer og sukker i en liten bakebolle til det er jevnt.

Ta det over i en gryte og la det stå på svak varme. Tilsett smør, saft og sitronskall, og pisk konstant til massen får en kremet konsistens. Hell deretter massen gjennom en sikt og ta den så over i ønsket serveringsglass, og avkjøl før servering. Holder i kjøleskapet i ca 2 uker, serveres gjerne sammen med ferske scones eller kjeks.

Tips: Server Lemon Curd i oppbevaringsglass fra Grand Cru, de lufttette lokkene gjør at den også holder seg lenger. Her kan du også gjøre en personlig vri ved å dekorere lokket med linstoff for et mer rustikt uttrykk.

 


Oppskrift og bilde har vi fått fra Rosendahl.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.