Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Grunnoppskrift vafler

Nystekte vafler smaker alltid godt!


Ingredienser

  • 250 gram smeltet og avkjølt meierismør
  • 7 dl melk
  • 1 ts bakepulver
  • 10 dl siktet hvetemel
  • 2 dl sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts kardemomme

Fremgangsmåte

Bland alt til en jevn røre og la det svelle i en halv time før du begynner å steke. Du kan spise vaflene varme uten noe på, eller prøve det tradisjonelle tilbehøret, som rømme og syltetøy, eller smør og brunost.

Ønsker du å prøve andre varianter? 

Havrevafler
Bytt ut halvparten av hvetemelet med havremel eller lettkokte havregryn.

Grove vafler
Bytt ut halvparten av hvetemelet med grovt mel og/eller sammalt mel.

Sitrusvafler
Tilsett litt finrevet appelsin- og/eller sitronskall. Vask sitronen før skallet rives. Bruk bare den gule/orange delen av skallet.

Gulrotvafler
Tilsett 1-2 revne gulrøtter.

Bananvafler
Tilsett 1-2 mosede bananer.

Sjokoladevafler
Tilsett 100-200 gram hakket sjokolade.

Meierivafler
Bytt ut melken med rømme, fløte, surmelk eller lignende.

Potetvafler
Tilsett 1-2 raspede poteter.

Ostevafler
Lag vanlig vaffelrøre, men uten sukker. Tilsett 100-200 gram revet ost.

 

Oppskriften har vi fått fra Wilfa.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.